Spor

İşte Erdoğan’ın telefonundaki tek uygulama

05 Mayıs 2024 15:31

İstanbulspor'un başkan yardımcısı Bayram Saral, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini belirterek telefonunda yüklü olan uygulamayı açıkladı.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'na olağanüstü kongre çağrısıyla başlatılan imza süreci ve TFF’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamalar hakkında basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayram Saral, noter onaylı imza sayısının 136 olduğunu söyledi.

Süper Lig ekibi İstanbulspor'un başkan yardımcısı Bayram Saral, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cep telefonunda yüklü olan tek uygulamanın Mackolik olduğunu söyledi.

Basın toplantısında dikkat çeken bir detay da Saral'ın yaptığı açıklamalardı. Saral, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cep telefonunda sadece Mackolik uygulamasının bulunduğunu dile getirdi. Ayrıca, Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini ve birçok takımın ilk 11'ini telefonundan sayabilecek kadar ilgilendiğini ifade etti.

"Telefonundaki tek uygulama mackolik"

Bayram Saral ayrıca Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini söylerken, telefonunda yüklü olan tek uygulamanın 'Maçkolik' olduğunu ve birçok takımın ilk 11'ini sayabileceğini belirtti.