Gündem

İSTANBUL'DA SOKAK SATICILARINA ŞAFAK BASKINI: 40 GÖZALTI  

Haber- Kamera: Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL,(DHA) Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce il genelinde çok sayıda adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi

25 Aralık 2018 10:32

Haber- Kamera: Hüseyin COŞKUN / İSTANBUL,(DHA)
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü\'nce il genelinde çok sayıda adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Aralarında Özel Harekat ekiplerinin de yer aldığı 250 polisin katıldığı operasyonda 40 şüpheli gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
 
İl genelinde uyuşturucu satışını engellemek ve tacirleri yakalamak için çalışmalarına devam eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, toplam 250 polisin katılımıyla 32 ayrı adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı şafak baskınına Özel Harekat ekipleri de destek verdi. Teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslerde yapılan kontrol ve aramalar sonucunda 40 kişinin gözaltına alındığı, yüklü miktarda narkotik madde ele geçirildiği açıklandı. Ekiplerin, Esenyurt\'ta bir eve girdiği nefes kesen anlar görüntülere yansıdı.
 
YURTDIŞINDAKİ İLK UYUŞTURUCU OPERASYONUNUN DEVAMI
Öte yandan, Sırbistan-Bulgaristan sınırında dün gerçekleştirilen operasyonda Türkiye\'ye gönderileceği belirlenen 500 bin extasy hap ele geçirilmişti. Türkiye\'nin yurtdışında gerçekleştirdiği ilk operasyon olma özelliği taşıyan operasyonda elde edilen bilgiler ışığında bu sabah İstanbul\'da operasyonun düğmesine basıldığı bilgisine ulaşıldı.

Görüntü dökümü:
-------------------
- Operasyon düzenlenen adreslerden ikisi
- Özel Harekat ekipleri
- Polis ekiplerinin adrese girişi
- Polis ekiplerinin çalışmaları
- Gözaltı
- Genel ve detay görüntüler

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir