Politika

CHP adayı Keskin: Şişli'de Sarıgül üçüncü sırada; hâlâ onun döneminden kalan borçları temizlemeye çalışıyoruz

CHP Şişli adayı Muammer Keskin, Hakan Aksay'ın sorularını yanıtladı

22 Mart 2019 10:39

Şişli’de CHP ve DSP yarışı sürüyor. Mustafa Sarıgül’ün alacağı oy CHP’yi nasıl etkileyecek? Şişli Belediyesi’nin borç sorunu nasıl çözülecek? Sosyal demokrat bir gelenekten gelen Şişli CHP Adayı Muammer Keskin, Hakan Aksay'ın sorularını yanıtladı.


Kendisini CHP, İYİ Parti ve Şişli Demokrasi Meclisi’nin adayı olarak tanımlayan Muammer Keskin iddialı konuştu. Şişli’den birinci parti olarak çıkacağını söyledi. Sarıgül’ün üçüncü sırada olduğunu savundu.

Şişli ilçesinin hem ekonomik, hem de kültürel zenginliğine rağmen belediyenin Hayri İnönü öncesi dönemde büyük borçlandırıldığını ifade eden Muammer Keskin, Sarıgül’ün vakfa bir liraya devrettiği mal ve mülkleri geri alacaklarını söyledi. “ Bilgi Üniversitesi’nin Kuştepe’deki kampüsü 2 liraya verilmiş. Hiç kira ödememiş. 25 milyonluk dava açıldı. Kira davaları devam ediyor” diye konuştu.

 

Sıra dışı bir belediye başkanı olacağını belirten Keskin, Şişli’de bir kesimin mutluluğu için değil bütün ilçe halkının mutluluğunu öncelediğini söyledi.
CHP Şişli Adayı Keskin, HDP ittifak tartışmalarıyla ilgili soruyu da “Kim ne derse desin Rize’den bile oy alan yasal bir parti. Bütün yurttaşlarımdan oy alacağım. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi.