İstanbul Arnavutköy''deki sanayi sitesi içerisinde park halinde bulunan karton koli paletlerinin yüklü olduğu TIR'da yangın çıktı. Yangın çıkan TIR'dan yükselen alevler bir başka TIR'ın kupasına sıçradı. İtfaiye ekipleri, iki TIR'ı saran alevleri müdahale ederek söndürdü.
Yangın, saat 00.00 sıralarında Arnavutköy, Deliklikaya Mahallesi Deliklikaya Sanayi Sitesi içerisinde park halinde bulunan karton koli paletlerinin yüklü olduğu TIR'da çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle alev alan TIR'ı görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Yangın diğer TIR'a da sıçradı
Bu sırada alevler yanan TIR'ın yanında bulunan başka bir TIR'a sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan iki TIR'a müdahale etti. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla iki TIR'ı saran alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, iki TIR da kullanılamaz hale geldi.
Yangın çıkan TIR'dan yükselen alevler vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde park halindeki TIR'ın alev alev yandığı ve ara ara patlama sesleri duyulurken, itfaiye ekiplerinin de yangına müdahale ettiği görülüyor.
İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. (DHA)