Spor

İsmail Yüksek, Ali Koç'a yapılan saldırıya tepki gösterdi: Nedir bu düşmanlık!

18 Ağustos 2024 00:56

T24 Spor

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İsmail Yüksek, 2-2 biten Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yapılan saldırı hakkında konuşan İsmail Yüksek, "Bu düşmanlık... Nedir bu düşmanlık! Ben bunu anlamıyorum. Milyonlarca taraftarımızın olduğu bu şehirde, bu saldırganlık nedir anlamıyorum. Taraftarımız stada geliyor, formamız yakılıyor, taraftarımıza biber gazıyla müdahale ediliyor. Başkanımız buna karşı çıkmak için sahaya iniyor ama ona da herkesin önünde saldırılıyor. dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe karşılaşmasının 50. dakikasında sahaya indi. Göztepe taraftarı Koç'a tepki gösterdi. Koç'a sahadayken önce yabancı cisim isabet etti sonra da sahaya inen akreditasyon kartlı Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü. Gözaltına alınan Özkan'ın daha önceki Göztepe - Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

Maçın ardından konuşan Yüksek, takımın saha dışına çıkarılmaya çalışıldığını söyleyerek, "Yeni sezon ve Fenerbahçe yine saha dışında kaosa sürüklenmeye çalışılıyor. Bu bizi üzüyor. Eğer saha içinde kalabilirsek Fenerbahçe olarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu olaylar inşallah son olur. Üzüntülüyüz. Taraftarımıza yapılanlardan dolayı daha da üzgünüz" sözlerini sarf etti.

TIKLAYIN-Göztepe maçında sahaya inen Ali Koç'a yabancı madde isabet etti; sahaya inen akreditasyonlu Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü!

TIKLAYIN-Göztepe - Altay maçında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılanmış: Koç'a fiziksel müdahalede bulunan Özkan gözaltına alındı

TIKLAYIN-Göztepe maçı sonrası Fenerbahçe TV ekranında tepki: Terörü lanetliyoruz!

TIKLAYIN - Mourinho, Ali Koç'un sahaya girmesi hakkında konuştu: Sahadaki hiçbir oyuncu ne olduğunu anlamadı

TIKLAYIN- Ali Koç olaylı Göztepe maçında yere düştü, karışan saha gündem oldu: “Ali Koç, 90 günlük hak mahrumiyeti bitmeden nasıl stada giriyor?”

TIKLAYIN-Ali Koç sahaya girdi, bir görevlinin müdahalesiyle yere düştü, maç durdu: İşte kare kare yaşananlar

TIKLAYIN-Şekip Mosturoğlu, olaylı Göztepe maçını değerlendirdi: Fenerbahçe düşmanlarının topuyla tüfeğiyle saldırıya geçtiği organize bir eylem