Medya

İsmail Saymaz’dan Sözcü’ye veda: Hakkınızı helal edin

30 Haziran 2024 07:58

Artık yazı ve haberlerine Halk TV’de devam edecek olan gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü’de kaleme aldığı son yazısını veda etmeye ayırdı.

“Türkiye’nin en çok okunan gazetesi Sözcü’de köşe yazarlığı yapmış olmaktan ve Sözcü TV’yi en çok izlenen televizyon kanallarından biri haline getiren ekibin içinde yer almaktan duyduğum gurur ve mutlulukla ayrılıyorum” diyen Saymaz, “Bize evlerini ve kalplerini açan, kendi evlatları bilen, her birini Cumhuriyet’in kalesi gördüğüm Sözcü okurları ve izleyicilerinin önünde saygıyla eğiliyorum. Onları yanıltmamış olmak, en büyük kıvancımdır. Hakkınızı helal edin. Kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

Şubat ayında yazılarına başladığı Halk TV’den ayrılan İsmail Saymaz, gazeteci Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada, siyasi yönelimin, üretilen içeriği çok gölgelediğini belirterek, "buna daha deprem döneminde karar vermiştim. Gazeteciliğimi, siyasetin gölgesine düşmediği bir mecrada sürdürmek için Halk TV'den ayrıldım" demişti.

TIKLAYIN - İsmail Saymaz: Gazeteciliğimin, siyasetin gölgesine düşmediği bir mecrada sürdürmek için Halk TV'den ayrıldım