Gündem

İş adamı Halil İbrahim Ünver'in ölüm nedeni belli oldu

Müslim SARIYAR/İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL Bostancı açıklarında düşen helikopterden yaralı kurtulan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden OTOKAR Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünver’in ön otopsisi tamamlandı

07 Eylül 2018 18:03

Müslim SARIYAR/İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL Bostancı açıklarında düşen helikopterden yaralı kurtulan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden OTOKAR Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünver’in ön otopsisi tamamlandı. Ünver’in iç kanama ile beyin kanaması geçirdiği ve boğulduğu belirlendi.

İş adamı Halil İbrahim Ünver’in sahibi olduğu Ünver Havacılık’a ait TC-HYU kuyruk tescilli Bell 430 tipi helikopter dün saat 17.00 sıralarında Kartal’dan Sefaköy’e giderken Bostancı’da denize düştü. OTOKAR Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünver ve Pilot İsmet Özgür,  balıkçılar ile Kınalıada vapurundan atlayan yolcular tarafından denizden çıkarıldı.  Pilot Özgür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne iş adamı Ünver ise Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Ünver tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halil İbrahim Ünver’in cenazesi gece yarısı hastane morgundan alınarak Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Burada yapılan ön otopsinin ardından cenaze bugün öğle saatlerinde Ünver’in yakınlarına teslim edildi.

Ön otopside vücudunda ağır kırıklar olmadığı ancak ufak kemik kırıkları bulunduğu tespit edilen Halil İbrahim Ünver’in beyin kanaması ile iç kanama geçirdiği ayrıca boğulduğu tespit edildi. Pilot İsmet Özgür’ün tedavisi ise halen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir