Spor

İngiliz devleri Ryan Gravenberch için sıraya girdi

21 Ağustos 2023 12:26

İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester United ve Liverpool, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Bayern Münih forması giyen Ryan Gravenberch'i transfer etmek istiyor. Bavyera ekibinin Hollandalı orta saha için 25 milyon euroluk bir bonservis beklentisinde olduğu kaydedildi.

İngiliz devleri Bayern Münih'in genç yıldızı Ryan Gravenberch için yarışa girdi. Manchester United ve Liverpool, Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Ryan Gravenberch için çekişiyor.

İki İngiliz devi, Gravenberch'in geleceği hakkında Bayern'le görüşmeler yapmayı planladığını öğrendikten sonra 21 yaşındaki eski Ajax yıldızına sözleşme teklifinde bulundu.

Ajax'tan 18,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bavyera ekibine transfer olan Gravenberch için Bayern'in yaklaşık 25 milyon euroluk bir bonservis beklentisi olduğu belirtildi.

Öte yandan Hollandalı genç oyuncunun bu sezon için kiralık olarak gönderilmesi daha olası bir ihtimal olduğu kaydedildi.

Bayern, Hollandalı oyuncuya bu yaz başında United ve Liverpool'un yaptığı teklifler karşısında onu kaybetmek istemediklerini söyledi ve oyuncu da kalmayı tercih etti.

Ancak Gravenberch'in Ajax'taki çıkışının şu anda Manchester United'ın teknik direktörü Erik Ten Hag sayesinde olduğu ve Hollandalı teknik adamın hayranı olduğu belirtildi.