Gündem

İmamoğlu'nun kampanya direktörü Özkan: 'Her şey daha güzel olacak' diyerek bize yardım ediyorlar, teşekkür ediyoruz

AKP'nin "Her şey daha güzel olacak" sözünü kullanmaya başlamasına İmamoğlu'nun ekibinden yanıt

14 Mayıs 2019 20:50

YSK'nın iptal kararı sonrası 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul seçiminde Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, AKP'nin "Her şey daha güzel olacak" sloganıyla ilgili olarak, "Her şey çok güzel olacak" kampanyasına yardım ediyorlar. Katkıları için teşekkür ediyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganı ile yürüttüğü kampanyanın ardından AKP de "Her şey daha güzel olacak" sözünü kullanmaya başladılar.

RS FM'de Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına katılan Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özkan, "AK Parti eğer bunu strateji içinde yapıyorsa ciddi bir yanlış yapıyor. Rekabet birbirini taklit etmeyi değil, birbirinden ayrışmayı gerektirir. Bu şekilde "Her Şey Çok Güzel Olacak" kampanyasına yardım ediyor olurlar. Katkıları için teşekkür ediyoruz" dedi.

"Her Şey Çok Güzel Olacak" sloganının organik bir slogan olduğunu söyleyen Özkan, "13 yaşındaki bir delikanlının bağrından kopan bir feryat, bir umut bu. Söylendiği anda millete mâl oldu. Hayatın her alanında görüyoruz. Konserde, çarşıda, sokakta söyleniyor. Öylesine bir reklam kampanyasıyla gelinebilecek bir nokta değil bu. Bunun kıyısında köşesinde olan her şey sonuçta buna çalışır. O sebeple teşekkür ederiz, lütfen devam edin" diye konuştu.

Bu sloganın halkta karşılık bulmasının nedenlerini de anlatan Necati Özkan, "Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, zamanın ruhu diyelim. İmkansız gibi görünen bir zaferi elde eden bir lidere, YSK'nın yaptığı yanlış nedeniyle, halkın bağrından çıkan bir durum bu. İnsanların Türkiye'deki fotoğrafı anlamalarının bir sonucu. İstediğin kadar çalış, bu ülkede varolan bozuk düzen önünde sonunda haklarını gasp edebiliyor. Bu haksızlığı insanlar gördüler. Bugüne kadar Türkiye'deki hiçbir siyasi lider halk tarafından bu denli benimsenmedi. Hiçbir kampanya bu kadar güçlü olmadı. 31 Mart gecesinden itibaren Ekrem İmamoğlu'na yapılan her şey onun ulusal hatta uluslararası bir siyasi aktör olmasına yardım etti" dedi.