Dünya

İki Rus vatandaşı aynı otelde birkaç gün arayla hayatını kaybetti: Milyoner ve siyasetçi Pavel Antov, camdan düşerek öldü!

27 Aralık 2022 10:38

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i ve Ukrayna’daki savaşı daha önce eleştiren Rus milyarder ve siyasetçi Pavel Antov, Hindistan’da tatil yaptığı otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Antov’un şüpheli ölümünden birkaç gün önce aynı otelde kalan arkadaşı odasında ölü bulunmuştu

NDTV’de yer alan habere göre, Rus oligark ve siyaseti Pavel Antov, Hindistan’da kaldığı otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti.  22 Aralık’ta  Antov’un arkadaşı Vladimir Bidenov da aynı otel odasında ölü bir şekilde bulunmuştu.

Rusya’nın Hindistan Büyükelçiliği, Hindistan’ın Odisha şehrinde yaşanan olayı doğrulayarak yetkililerle temas halinde olduklarını bildirdi. Büyükelçilik, Hindistan polisinin henüz olayla ilgili bir cinayet bağlantısı bulmadığını söyledi.

Pavel Antov’un arkadaşının ölümü sonrası intihar ettiği iddia edildi.

65 yaşındaki milyoner ve siyasetçi Antov’un daha önce Rusya’nın Ukrayna saldırılarını eleştiren bir mesaj paylaştığı ancak daha sonra açıklamasını geri çektiği iddia edildi.