Spor

İki kez PGA Turu kazanan Grayson Murray, 30 yaşında hayatını kaybetti

26 Mayıs 2024 08:26

T24 Dış Haberler

İki kez PGA Turu kazanan Grayson Murray, Charles Schwab Cup Challenge'dan çekildikten bir gün sonra cumartesi hayatını kaybetti. Başarılı golfçü 30 yaşındaydı. 

Murray'nin ölümüyle ilgili bir detay paylaşılmazken golf dünyası ölüm karşısında şaşkınlığını ve üzüntüsünü dile getirdi. 

PGA Turu Komisteri Jay Monahan, "Diyecek söz bulamıyorum. PGA Turu bir ailedir ve bir aile üyeni kaybettiğinde bir daha aynı olmazsın. Grayson'ın yasının tutuyoruz ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" açıklamasında bulundu. 

Murray'nin menajerliğini yapan GSE Worldwide ölümü doğrularken, "Daha fazla detay öğrenene kadar yorum yapmayacağız ancak bu zor zamanda kalbimiz ailesi, dostlar ve onu sevenler için acıyor

Monahan, Murray'nin ailesiyle konuştuklarını ve ailenin Texas'taki golf turnuvasının devam etmesini istediklerini söylediğini aktardı. 

Geçmişte alkol ve akıl sağlığı sorunlarıyla mücadele eden Murray, bu sene Sony Open'da gösterdiği başarılı performansla bir "geri dönüş" konusunda hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Ocak ayında yaptığı açıklamada 8 aydır ayık olduğunu, evlendiğini ve Hristiyan olduğunu söyleyen Murray, "henüz en iyi golfünü oynamadığını düşündüğünü" söylemişti.