Gündem

İddia: AKP ilçe başkanı partiden istifa eden kadının babasını darp etti

20 Mart 2024 16:20

Elvan Yılmaz

Çorum’un Sungurlu İlçesi AKP İlçe Başkanı Nuh Aluç, kızı AKP Sungurlu İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden A.Yavuz’u darp etti. Yavuz, Nuh Aluç hakkında darp iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

Olay 18 Mart'ta Sungurlu Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde faaliyet gösteren bir manavda meydana geldi. Bir kamu kurumunda uzman olarak görev yapan A. Yavuz, akşam saatlerinde alış veriş yapmak için gittiği manav dükkânında AKP Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç ile karşılaştı. A.Yavuz’ın iddiasına göre, burada, AKP Sungurlu ilçe başkanı Nuh Aluç tarafından bir işyerinin deposuna zorla çekilerek darp edildi.

AKP İlçe başkanı Nuh Aluç tarafından darp edildiğini iddia eden, A.Yavuz, Sungurlu Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

"Boğazımı sıktı, hakaret etti"

A.Yavuz, Sungurlu Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifade de, “Nuh Aluç, alışveriş için gittiği işyerinin depo kısmına girmeden beni yakamdan tutarak depoya çekti. Boğazımı sıkarak, AKP Sungurlu ilçe başkanlığı görevinden on gün önce istifa eden kızımın istifa etmesinde benim dahilim olduğumu söyleyerek, boğazımı sıkma suretiyle Nuh Aluç, beni darp edip hakaretlerde bulundu” dedi.