Gündem

İçerikle Pazarlama Konferansı'nda ev sahibi öğrenciler, konu "Podcast Dünyası"

Konferansa ücretsiz olarak katılım sağlanabilecek

28 Mayıs 2024 13:27

Bilgi Üniversitesi Santalİstanbul Kampüsü'nde öğrenciler tarafından organize edilen İçerikle Pazarlama Konferansı’nın 9’uncusu "Podcast Dünyası" başlığı altında gerçekleşecek.

29 Mayıs Çarşamba saat 13.30’da Enerji Müzesi Seminer Salonu’nda düzenlenecek konferansta podcast evreni hem üretici hem dinleyici tarafından her yönüyle ele alınacak, yeni dijital araçlar ve yapay zekâ alanındaki gelişmelerin dijital medyaya ve özellikle sesli iletişime etkileri masaya yatırılacak.

Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra akademisyen Dr. Güventürk Görgülü ve Dr. Ayşe Bengi Özçelik ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Youtuber ve Yönetmen İlker Canikligil, T24 yazarı gazeteci ve Yeni Haller-Olsun O Da İyi podcastlerinin yapımcısı Eray Özer, Poddy CEO’su Cüneyt Göktürk, Podcast ve Öğrenme tasarımcısı Çağrı Küpeli ve Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Bengi Özçelik konuşmacı olarak yer alıyor.

Sosyal podcast platformu Poddy ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe katılım İstanbul Bilgi Üniversitesi mensuplarıyla sınırlı değil, podcast dünyasına ilgi duyan herkes davetli.