Spor

"Icardi'den özür diledikleri gibi Ndombélé'den de özür dileyecekler"

Fotoğraf: Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından alınmıştır

08 Eylül 2023 09:18

Milliyet gazetesi yazarı Osman Şenher, Galatasaray'ın yeni transferi Tanguy Ndombélé'ye yönelik eleştirileri değerlendirdiği yazısında, " Utanmadan Ndombélé'yi kilolu, hazır değil diye eleştirenler çok değil, 20 Eylül'deki Kopenhag maçından sonra Icardi'den özür diledikleri gibi Fransız futbolcudan da özür dileyecekler" ifadelerini kullandı.

Osman Şenher'in yazısı şu şekilde...

"Galatasaray'ın yeni transferleri Ndombélé ve Sanchez takımın oyun kalitesini tamamen değiştirecek. Ndombele için Mourinho, 'Çevre kontrolü, yetenek ve yaratıcılıkta Avrupa'nın sayılı futbolcularından' diye bahsediyor.
Evet Galatasaray sezon başından beri sıkıntılar çekiyor. Bunun da tek sebebi Torreira'nın ikinci bölgede tek başına kalmasıydı. Fakat şimdi yanına öyle bir partner geliyor ki, hem hücuma hem defansa destek açısından mükemmel işler yapan, çok kaliteli bir futbolcuyla oynamak Torreira'nın da kapasitesini artıracak. Utanmadan Ndombélé'yi kilolu, hazır değil diye eleştirenler çok değil, 20 Eylül'deki Kopenhag maçından sonra Icardi'den özür diledikleri gibi Fransız futbolcudan da özür dileyecekler. Bu eleştirileri yapanların tarzı böyle. Seyredip, ondan sonra eleştiri yapsa daha akılcı olmaz mı? Hiç olmazsa kendilerini rezil etmezler."