Gündem

Hürriyet yazarından Bergüzar Korel'e: Marka yüzü olduğu reklamda başkalarının bebeklerini oynatıyor, başkası yapınca 'el kadar yenidoğan'

"İnsanın söylediğiyle yaptıklarının birbirini tutması lazım"

11 Haziran 2022 08:10

Hürriyet yazarı Savaş Özbey, 9 ay boyunca kendisini sosyal medya hesabından hamile olarak gösterip, doğum videosu ve sonrasında yeni doğan bir bebekle video çeken sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin için yapılan yorumları eleştirdi. 

Özbey, oyuncu Bergüzar Korel'in “Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu... Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz beğeni ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya!” yorumunu "anne duyarlılığı kasmak" olarak tabir etti. 

Özbey şu ifadeleri kullandı:

"Peki niye 'duyar kasmak' diyoruz Bergüzar Korel’in paylaşımına? Çünkü insanın söylediğiyle yaptıklarının birbirini tutması lazım.

Marka yüzü olduğu Hepsiburada’nın reklamında öpmeye kıyamadığı kendi yavrularını değil ama başkalarının bebeklerini oynatıyor, bu ticarette sorun görmüyor. Ama başkası yapınca 'el kadar yenidoğan'... Madem yer aldığın reklam kötü bir şey değil, kendi çocuğunu neden oynatmıyorsun?

Mükremin’i hiç komik bulmuyorum, hatta düşük bir mizah anlayışı bence. Ama yine de bu mevzuda en masum Mükremin’in kendisi kaldı galiba. Baksanıza: Kim daha anne, kim daha korumacı, kim daha özgürlükçü... Onun üzerinden duyar savaşları yapılıyor."

Yazının tamamı için tıklayın.

TIKLAYIN - Hazal Kaya'dan Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e Mükremin Gezgin tepkisi: Başına bir şey gelirse sorumluluğu almaya hazır mısınız?

TIKLAYIN - Bergüzar Korel sitem etti: Yettiniz artık gerçekten ya!