Dünya

Hulk’ı canlandıran aktörden Boris Johnson’a: Hulk en iyi ’birlik’ olduğunda çalışır, tek başına kaldığında felakete neden olur

Johnson, Britanya'yı çizgi roman karakteri Hulk'a benzetmişti

16 Eylül 2019 11:06

Britanya Başbakanı Boris Johnson’ın Brexit sürecinde ülkenin çizgi roman kahramanı ‘The Hulk’ gibi olduğunu söylemesinin ardından karakteri canlandıran Hollywood yıldızı Mark Ruffalo’dan yanıt geldi. Johnson’ı eleştiren Ruffalo, “Hulk en iyi birlik ve takım olduğunda çalışır, tek başına kaldığındaysa bir felakettir” dedi.

Johnson, dün Avrupa Birliği’nden ayrılık süreciyle ilgili ‘büyük gelişme’ kaydedildiğini söylediği açıklamada ülkesini Hulk’a benzetmiş, “Hulk sinirlendikçe daha da güçlenir. Ne kadar sıkı sarılmış olsa da her zaman kaçmayı bilir. Bu ülke için de durum böyle” demişti.

Twitter hesabı üzerinden Johnson’ın benzetmesini değerlendiren aktör Ruffalo şunları söyledi: “Boris Johnson, Hulk’ın yalnızca herkesin iyiliği için savaştığını unutuyor. ‘Öfkeli ve güçlü’ dediği şey aynı zamanda ‘yoğun ve yıkıcı’ olabilir. Hulk en iyi birlik ve takım olduğunda çalışır, tek başına kaldığındaysa bir felakettir. Artı, yanında her zaman bilim ve mantık için Dr. Banner bulunur”