Dünya

Hollywood yıldızı, eşiyle birlikte rol aldığı dizideki seks sahneleri için "mahremiyet koordinatörü" istedi

Çift 2022 yılından beri evli ve Laurie adında bir oğulları var

20 Mart 2024 13:24

T24 Dış Haberler

Hollywood yıldızı Ewan McGregor, eşi Mary Elizabeth Winstead ile birlikte rol aldığı yeni dizi "A Gentleman in Moscow"daki seks sahneleri için bir mahremiyet koordinatörü bulundurmanın "hâlâ gerekli" olduğunu söyledi.

McGregor, İngiliz dergisi Radio Times'a son kapak haberi için verdiği röportajda, "Bu hâlâ gerekli, çünkü bu aynı zamanda ekiple de ilgili ve insanların önünde çıplak olmak tuhaf, kamera önünde samimi olmak tuhaf" dedi.

"Eğer bir dans sahnesi çekiyor olsaydınız, bir koreografınız olurdu," diyen 52 yaşındaki oyuncu "Bu artık işin önemli bir parçası, çünkü yönetmen ve oyuncuların ortada buluştuğu biri" dedi. 

Çift 2022 yılından beri evli ve Laurie adında bir oğulları var.

Mahremiyet koordinatörünün rolü, sette temaslı öpüşme, fiziksel dokunma ve seks simülasyonu gibi her türlü mahrem eylemde oyuncuyu desteklemek. 

Yapım tasarımcısı Eve Mavrakis ile önceki evliliğinden dört kızı olan McGregor'a göre mahremiyet koordinatörleri son yıllarda giderek yaygınlaşıyor.

Radio Times'a verdiği röportajda 22 yaşındaki kızı Esther'i örnek göstererek, onun yaşındaki bir oyuncunun kariyerinde ilerlemek için ünlü bir yönetmen tarafından çıplak bir sahnede oynaması istendiğinde bunu yapmak zorunda hissedebileceğini söyledi. McGregor, "Bundan beş yıl sonra geriye dönüp baktığında 'Keşke yapmasaydım' diyebilir. O sahnede neden çıplaktım? Bu gereksizdi,' diyebilir" diye ekledi.

McGregor yeni Paramount+ dizisi "A Gentleman in Moscow "da Kont Alexander Rostov'u, Winstead ise aktris Anna Urbanova'yı canlandırıyor.

29 Mart'ta yayınlanması planlanan dizi, Bolşevik Devrimi gözleri önünde gerçekleşirken ev hapsine alınan bir Rus aristokratını konu alıyor.