Spor

Henry Onyekuru, Adana Demirspor'da

10 Temmuz 2022 16:33

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig'de daha önce Galatasaray forması giyen Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru'nun Olympiacos'tan transferi konusunda anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak konuya ilişkin, "Daha önce teklif etmişlerdi ama maliyetinden dolayı istememiştim. Son anda tekrar önerildi, yoğun bir diplomasinden sonra anlaştık. Bir yıl kiralık. Bir yıl sonunda memnun kalırsak, satın alma opsiyonumuz var. Yunus'tan dolayı ağzımız yandı. Eğer satın alırsak, 3 yıllık sözleşmemiz olacak." dedi.

"Fenerbahçe'den büyük ihtimalle Arda Okan'ı alacağız"

Başkan Sancak, transferlerin devam edeceğini de söylerken, "İyi kadro kurduk. Sol kanat eksiğimiz vardı, onun tamamladık. Trabzon'da Salih'i aldık, Fenerbahçe'den büyük ihtimalle Arda Okan'ı alacağız, Galatasaray'dan Ali Yavuz var. Bunları güzel bir şekilde harmanlayıp, önümüzdeki seneye daha güçlü bir şekle getireceğiz." ifadelerini kullandı.

"Böyle bir kulübe geldiğim için mutluyum"

Nijeryalı yıldız yaptığı konuşmada, "Böyle bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bazı eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda buranın, birkaç yıl içinde Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olacağını söylediler." ifadelerini kullandı.