Magazin

Hazal Kaya, Hollywood dünyasına ilk adımını attı

Kaya, yakında tekrar ABD'ye gidip Hollywood'lu yapımcılarla görüşecek

14 Şubat 2019 11:22

ABD’deki bir oyunculuk ajansıyla sözleşme imzalayan Hazal Kaya, kısa bir süre önce de Hollywood yıldızlarının oyuncu koçu Lori Lively ile çalışmaya başladı.

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Lori Lively'un ardından ABD'deki dünyaca ünlü yetenek ajanslarından United Talent Agency ile sözleşme imzalayan Hazal Kaya da hedef büyüttü. 6 Şubat'ta hayatını Ali Atay ile birleştiren 28 yaşındaki Kaya, geçen aylarda gittiği ABD'de Hollywood dünyasına ilk adımını attı. Angelina Jolie ve Johnny Depp gibi isimleri de himayesinde bulunduran ajansla sözleşme imzalamakla kalmayan Kaya, birçok Hollywood yıldızının da oyuncu koçu olan Lori Lively ile çalışmaya başladı.
 
 
Daha önce de Çağatay Ulusoy'la çalışan ve yakışıklı oyuncuyu ABD'li birçok yapımcı ve yıldızla tanıştıran Lori Lively, Kaya'yı çok yetenekli bulduğu belirtildi. Bu arada dünyaca ünlü aktris Blake Lively'nin de ablası olan ve kardeşinin dünya çapında yakaladığı şöhretinde büyük pay sahibi olan Lori Lively, Kaya'yı sosyal medyadan tebrik etmeyi ihmal etmedi.

Kaya, yakında tekrar ABD'ye gidip Hollywood'lu yapımcılarla görüşecek