Spor

Hatayspor, depremde hayatını kaybeden futbolcusu Christian Atsu'yu andı

06 Şubat 2024 20:01

Trendyol Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitiren Ganalı futbolcusu Christian Atsu ve diğer kayıpları andı.

Afette, sportif direktör Taner Savut, altyapı kaleci antrenörü Hüseyin Danahaliloğlu, 14-15 yaş altı futbolcuları Fatin Can ile Hamza Sürer, malzeme sorumlusu Onur Akdeniz ve mutfak çalışanı Suzan Berber'i de kaybeden bordo-beyazlı takım, Atsu'nun evinin olduğu yıkılan Rönesans Rezidans'ın bulunduğu alanda anma etkinliği düzenledi.

Etkinliğe katılan Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, teknik direktör Volkan Demirel, yöneticiler ve oyuncular, alana karanfil bıraktı.

Toksöz, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulmayı başaran antrenör Osman Ateş de ailesiyle felaketi yaşadığı yere tekrar dönmenin çok zor olduğunu anlattı.

Chelsea ve Newcastle United Atsu'yu unutmadı

Premier Lig ekipleri Chelsea ve Newcastle United, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden eski futbolcusu Christian Atsu‘yu unutmadı.

Chelsea’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bir yıl önce bugün trajik bir şekilde Christian Atsu’yu kaybettik. Aklımız her zaman Christian’ın ailesi ve arkadaşlarında birlikte olacak” denildi.

Newcastle United'ın paylaşımında ise "Bir yıl önce ne yazık ki Christian Atsu'yu en trajik koşullarda kaybettik. Newcastle United'daki herkes tarafından sevgiyle anılan inanılmaz bir insandı. İyi dileklerimiz sonsuza dek Christian'ın ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte." ifadeleri yer aldı.