Gündem

Haluk Levent isyan etti: Vicdanın v’si kalmamış!

“1 haftada teslim edilmesi gereken cihaz 5 ayda eksik aparatlarla teslim edildi ve 1,5 kat fazla fiyat ile"

18 Şubat 2019 14:35

T24

Şarkıcı Haluk Levent kuruculuğunu yaptığı sosyal yardımlaşma platformu AHBAP’ın yürüteç temin etmek için ödeme yaptığı bir şirketin aradan 5 ay geçmesine rağmen ürünü eksik ayarlarla teslim ettiğini Twitter’da paylaşarak, “Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v’si kalmamış!” diye isyan etti.

Kişisel Twitter hesabından cumartesi günü yaptığı paylaşımda Levent, İzmir’de bir medikal firmasına yardım etmeye çalıştıkları bir çocuk için gereken yürüteçin ücretini peşin olarak yatırdıklarını belirterek, “1 haftada teslim edilmesi gereken cihaz 5 ayda eksik aparatlarla teslim edildi. Ve 1,5 kat fazla fiyat ile.  Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v’si kalmamış! Hepiniz hep bir ağızdan 'ifşa et' diyorsunuz. Amacımız firmanın kapanması değil. 12 çalışanı varmış onları işsiz bırakmak niyetinde de değiliz. Umarım hatasını düzeltir. Düzeltmez ise işimizi savcılık yolu ile çözmeye çalışacağız” dedi.

Daha sonra yaptığı paylaşımda da Levent, “Firma sahibi özür diledi ve 7 gün içinde parayı iade edeceğini söyledi. Bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.