Spor

Halil Umut Meler'in yönetimine Benfica isyan etti

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, maçtan sonra penaltılarının verilmediğini söyledi

21 Eylül 2023 09:46

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Benfica-Salzburg maçında düdük çalan hakem Halil Umut Meler kararlarıyla Portekiz cephesinden tepki çekti. 3. dakikada Salzburg lehine penaltı kararı veren Meler, 13. dakikada Benfica'nın stoperi Antonio Silva'yı direkt kırmızı kartla oyundan attı ve bir kez daha penaltı noktasını işaret etti.

Şampiyonlar Ligi'nin açılış haftasında Halil Umut Meler, Benfica-Salzburg maçında düdük çaldı. FIFA kokartlı hakemimiz, 10 dakikada verdiği 2 penaltı ve 1 kırmızı kartla gecenin en konuşulan ismi oldu.

Halil Umut Meler, henüz 3. dakikada Salzburg lehine penaltı verdi. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde ise Benfica'nın stoperi Antonio Silva'ya kırmızı kart gösteren Meler, bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Benfica aleyhine 10 dakikada 2 penaltı ve 1 kırmızı kart gösteren deneyimli hakemin performansı Portekiz ekibinin tepkisini çekti.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Halil Umut Meler'in kendilerinin penaltısını vermediği ancak Salzburg'a 2 penaltı verdiğini söyleyerek eleştiride bulundu.