Spor

Hakim Ziyech deliye döndü!

Ziyech'i takım arkadaşları sakinleştiremedi

08 Haziran 2024 11:31

Galatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nda gol attığı maçta değişiklik kararına büyük tepki gösterdi.

Fas, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2. maçında konuk ettiği Zambiya'yı 2-1 mağlup etti ve 6 puanla liderliğini sürdürdü.

Fas'a galibiyeti getiren goller; Hakim Ziyech (P) ve Eliesse Ben Seghir'den geldi. Zambiya'nın Edward Chilufya ile bulduğu gol ise puan için yeterli olmadı.

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech, skor perdesini açan isim olurken 64. dakikada oyuncu değişikliği tabelasında adını görünce bir hayli öfkelendi.

Hocası Walid Regragui'nin bu kararı sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen 31 yaşındaki solak, kenara söylenerek geldi. Takım kaptanlarından eski Beşiktaşlı Romain Saiss, çok sinirli olan Ziyech'i kenara giderken sakinleştirmeye çalıştı.

Tecrübeli oyuncu, teknik heyet tarafından da sakinleştirmeye çalışılsa da Ziyech'in öfkesi kulübede de devam etti

Kramponlarını fırlattı

Kızgınlığı yüzünden okunan Ziyech, kramponlarını çıkardıktan sonra yere attı ve söylenmeye devam etti. Takım arkadaşları, maçı takip etmeye devam ederken teknik patron Walid Regragui'nin yardımcısı Ziyech'in yanına gelerek başarılı oyuncuyu sakinleştirdi.