Magazin

Hakan Ural'dan Bahçeli'ye destek, BİM yöneticisi Aykaç'a tepki: Bin market üzerinden tarif yapmaya kalksan, onların ödediği bedelin zekâtı olamazsın

Hakan Ural BİM Marketleri İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç'ın Bahçeli'ye yönelik açıklamalarına tepki gösterdi

02 Aralık 2022 18:57

Magazin sunucusu Hakan Ural, BİM CEO'su Galip Aykaç'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerine tepki göstererek, "Sen bir değil bin tane market üzerinden tarif yapmaya kalksan onların ödediği bedelin zekâtı olamazsın." dedi. 

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi olan Galip Aykaç’tan “Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine inanıyoruz” diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yanıt geldi. 

MHP Genel Sekreteri Semih Yalçın Aykaç'a "Halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız" şeklinde yanıt verdi. 

Hakan Ural’dan Galip Aykaç'a tepki: 

Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu kendisinin ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, Aykaç'ın üslubuna tepki gösterdi.

Ural şu ifadeleri kullandı: 

“Bana göre rezalet bir üslup ile konuşmuş. Halk diyor ki bana yardım edin, ey devletim diyor. Devlet de kendince halkın bu şikayetine çözüm bulmak için müthiş çabalıyor. Orada mı açık var burada mı açık diyerek denetleme yapıyor. Bu fiyatlar neden böyle, bu fark ne ve tedarik zincirinde mi diye yani konunun sorun olarak herkes tarafından kabul gören bir öznemiz var” 

“Ettiğin lafı söylüyorum bre densizler bre ahlaksızlar diyorsun, sen bu toprağın çocuğusun, burada yetişmişsin bir konunun şikayetçisi olabilirsin, alınganlısı da olabilirsin. Bilerek isteyerek tasarlayarak hakaret ediyorsun ve aşağılıyorsun. Bugün devleti yöneten insanlara üslubunu bu kadar acımasız bu kadar düşman, bu kadar fütursuz ve diyor ki şunu analiz etmiş demek ki bunlar diyor taş taş üstüne koymamış, bir tuğla bile koymamış diyor adını söylüyor. Bu metnin hazırlığı var o an söylemiyorsun. Hani tuğla koymadı diyorsun ya onlar canlarıyla bedel ödüyorlar canlarıyla. Ben de buradan normal bir vatandaş olarak sizin bu üslubunuzu kınıyorum, yazıklar olsun.

Bugün Devlet Bahçeli iktidar ortağı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin vatanseverlerin ideolojik olarak oluşturduğu senelerden beri bu ülkeye bu devletin istikrarı için mücadele ederek karşılığı akılla izah edilemeyecek bedel ödemişlerin bir arada olduğu bir oluşum. Bugün polisinden askerine kadar hiçkimsenin aklı, zihni, beyni vicdanı yetmez onların bu ülkeye ödediği bedeli. Sen bir değil bin tane market üzerinden tarif yapmaya kalksan onların ödediği bedelin zekatı olamazsın.

TIKLAYIN | Ahmet Hakan: BİM yöneticisi Galip Aykaç’ı dinlerken ikna olur gibi oluyorum, sonra fiyatlardaki artışa bakıp, 'Bu kadar da olmaz' diye öfkeleniyorum

TIKLAYIN - MHP'den BİM'in yöneticisi Aykaç'a yanıt: Fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz

TIKLAYIN | BİM'in yöneticisinden Bahçeli'ye sert tepki: FETÖ'yle bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var...