Gündem

Habertürk yazarı Sevilay Yılman: Seçmene "bakın biz gidersek siz yine o eski günlere döneceksiniz" mesajı veriliyor

"İktidar uzun zaman sonra, "öz seçmenini" konsolide edecek müthiş bir koz geçirmişti"

26 Ağustos 2022 09:24

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, "Başörtülüler psikolog olamaz" diyen Prof. Dr. Üstün Dökmen ve tutuklanan şarkıcı Gülşen'in imam hatipliler için söylediği sözlere işaret ederek, "Günlerce tepinilse yeridir bu malzemelerin üzerinde. Çünkü bu iki argüman da özellikle de seçmene; “Bakın biz gidersek siz yine o eski günlere döneceksiniz!” mesajını vererek geçmişteki mağduriyetleri hatırlatmak için özel olarak hazırlanmış ilaç tadında gibi bir şey." diye yazdı.

Şarkıcı Gülşen'in sarf ettiği sözler için özür dilediğini belirten Yılman, "Çünkü iktidar uzun zaman sonra, "öz seçmenini" konsolide edecek müthiş bir koz geçirmişti eline ve bunu da köpürtebildiği kadar köpürtecekti. Nasıl mutlular... Nasıl keyifliler.

Hele de; "Gülşen'in tutuklanmasına dair yorumunuz nedir?" sorusunun yöneltildiği muhalif siyasilerin, hukukçuların, aydınların, akil insanların, gazetecilerin; "Hukuk resmen katledilmiştir! Olamaz böyle bir şey! Kabul edilemez! Bu tutuklama hukuki değil, siyasidir!" yanıtı verildiğinde." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...