Medya

Habertürk'ten ayrılan Kürşad Oğuz, Halk TV’ye geçti

20 Temmuz 2023 09:23

Habertürk'te TV Programları Koordinatörü olan Kürşad Oğuz, kanal ile yollarını ayırdıktan sonra Halk TV’ye geçtiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oğuz, Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'na teşekkür ederek, 1 Ağustos itibarıyla Halk TV’de olacağını açıkladı.

Mahiroğlu da Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Halk TV yeni dönemde de etkisini, gücünü artırarak yoluna devam edecek. Ekibimiz güçleniyor, genişliyor. Yıllardır önemli başarılara imza atmış, mesleğinde ses getiren işler yapmış olan sevgili @kursadoguz da artık Halk TV’de. Hoş geldin sevgili Kürşat. Gerçek, özgür ve cesur yayıncılık için doğru adrestesin" dedi.

Ne olmuştu?

Ciner Medya Grubu'nda seçim sonrası alınan siyasi tartışma programlarının bitirileceği iddia edilirken, Habertürk TV Programları Koordinatörü ve ünlü ekran yüzü Kürşad Oğuz, kanal ile yollarını ayırmıştı.

Habertürk'ün cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kanalda siyasi tartışma programlarını bitirme kararı aldığı belirtilmişti.

Oğuz, kanalda daha öncesinde Haberturk.com Yayın Koordinatörlüğü, Habertürk gazetesi Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuş ve Ağustos 2020'de Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilmişti. Oğuz, kanalda son olarak sunuculuk ve Habertürk TV Programları Koordinatörü görevlerini yürütüyordu.