Magazin

Günlerdir ulaşılamadığı iddia edilmişti: Özlem Tekin ortaya çıktı

27 Temmuz 2023 17:25

Türk Rock müziğinin ünlü isimlerinden Özlem Tekin'den bir süredir haber alınamadığı çiftliğinin kapısına da kilit vurduğu iddiaları gündeme oturdu. Magazin yazarı Onur Akay şarkıcının Bodrum’da olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından son paylaşımını 28 Ağustos 2013’te yaptı. Tekin, çiftliğe yerleşmeden önce de sosyal hayattan ve işinden bir hayli uzak yaşıyordu.

İstanbul’dan Muğla’nın Milas ilçesine bağlı bir köye taşınan Tekin, aylar sonra yeniden görüntülendi. Uzun bir süredir çiftliği kapalı olan Tekin’in şu an nerede olduğu merak ediliyordu. Besteci Onur Akay, Tekin’in Bodrum’da olduğunu açıkladı.

Önceki yıllarda Muğla’nın Milas ilçesindeki çiftliğinde birkaç kez görüntülenen Tekin’den hayranları uzun süredir haber alamıyordu.

Habertürk’ün haberine Tekin, çiftliğinin kapısına kilit vurdu. Aylardır çiftliğinde görmediklerini söyleyen komşuları, Tekin’in nerede olduğunu bilmediklerini dile getirdi.

Özlem Tekin'in nerede olduğunu duyurdu

Magazin yazarı Onur Akay sitesinden yaptığı açıklamadı Özlem Tekin için şunları yazdı:

“Özlem Tekin’i merak eden sevenleri için bu yazıyı kaleme alıyorum. Özlem’in sağlık durumu iyi. Ancak maddi olarak sıkıntıları olduğundan çiftliğine kilit vurmak zorunda kaldı. Uzun zamandır annesi ile birlikte yaşıyor ve planı Bodrum’a yerleşmek. Şu an Bodrum Gündoğan’da olan Özlem Tekin’in sevenlerine de selamı var”