Spor

Guendouzi teklifi reddedildi iddiası

21 Ağustos 2023 12:48

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Marsilya'nın Fransız oyuncusu Matteo Guendouzi için yapmış olduğu teklifin reddedildiği ileri sürüldü.

Süper Lig'de Trabzonspor karşısısında sezonun ilk galibiyetini elde eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Molde ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, Devler Ligi'nde gruplara kalmanın hesabını yaparken bir yandan da orta sahasını iyi bir isimle takviye etmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İtalyan basınından La Repubblica'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın Matteo Guendouzi için yapmış olduğu transfer teklifi reddedildi.

Haberde Cimbom'un, Guendouzi için Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'ya 15 milyon euroluk teklifte bulunduğu fakat Fransız ekibinin bu teklifi reddettiği ve 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği bildirildi.

Kariyerinde Arsenal, Lorient ve Hertha Berlin gibi takımlarda forma giyen 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon Marsilya formasıyla tüm kulvarlarda 43 karşılaşmada sahaya çıkarken 5 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.