Spor

Göztepe, Alper Potuk'la anlaştı, sırada Sadık Çiftpınar var

31 Ağustos 2020 11:18

Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la sözleşme imzalamaya çok yakın. İzmir ekibi ayrıca, sarı-lacivertli ekibin stoperi Sadık Çiftpınar'a da talip olduğu belirtildi.

Süper Lig'de sezonun açılmasına kısa bir süre kala takviye çalışmalarını hızlandıran Göztepe'nin yeni adresi Fenerbahçe oldu.

Sarı-kırmızılılar, Kanarya'dan daha önce gündemine aldığı ve teklif yaptığı orta saha oyuncusu Alper Potuk'un yanı sıra stoper Sadık Çiftpınar'a da talip oldu.

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut'un Atınç, Titi ve Alpaslan üçlüsünün yanına bir takviye istemesinin ardından yönetim, Fenerbahçe'den Sadık'ı resmen istedi.

Fenerbahçe'de kadro rotasyonunda kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki savunmacının menajeriyle de bağlantıya geçen yönetim nabız yokladı.Sadık konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un kararı beklenirken, Alper Potuk transferinde de Göztepe sona yakın.

Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun da teklifi düşünmek için Göztepe'den süre istediği bu hafta içinde transferin netlik kazanacağı öğrenildi.