Gündem

"Gözler bakanlıklarla ilgili atılacak adımlarda olacak"

Dilipak: Ağustos ve eylül ayı gündemi çok yoğun

16 Ağustos 2019 07:48

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, kabinede değişiklik olabileceğine dair sinyaller alındığı söyleyerek, "Yeni bakan olacaklarla ilgili listeler dolaşıyordu ortalıkta, ama gelinen noktada kabine değişikliği bayram sonrasına ertelendi söylentisi var. Gözler bakanlıklarda ile ilgili atılacak adımlarda olacak" ifadesini kullandı.

"Ağustos ve eylül ayı gündemi çok yoğun" diyen Dilipak'ın "Bölgemizde bahane çok" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümüleri şöyle:

Herkes bakanlar kurulunda değişiklik bekliyordu. Birileri odasını topluyor haberi geliyordu, birileri mesai arkadaşları ile vedalaşmış deniyordu. Yeni bakan olacaklarla ilgili listeler dolaşıyordu ortalıkta, ama gelinen noktada kabine değişikliği bayram sonrasına ertelendi söylentisi var! Bayram sonrası olur onu da görürüz.

(...)

Bayram bittiğinde tam da ağustosun yarısını geride bırakmış olacağız. 2. yarısında öyle anlaşılıyor ki önemli gelişmeler olacak. Bunların arasında gözler Bakanlıklarda ve İstanbul Sözleşmesi ile ilgili atılacak adımlarda olacak. Ağustos ve eylül ayı gündemi çok yoğun. Acil çözüm bekleyen ve ertelenen birçok konu önümüzdeki günlerde netleşmek zorunda. Görelim Mevlam neyler. Selâm ve dua ile.. 

Yazının tamamı için tıklayın