Gündem

(Görüntülü) Polis baskınından camdan atlayarak kaçtılar... O anlar kamerada

ANKARA'da polis ekiplerinin fuhuş yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenlediği masaj salonunda çalışan bir kadın ve müşteri, binanın 2'nci katından aşağı atlayarak kaçtı

06 Ekim 2018 17:38

ANKARA\'da polis ekiplerinin fuhuş yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenlediği masaj salonunda çalışan bir kadın ve müşteri, binanın 2\'nci katından aşağı atlayarak kaçtı. Şüphelilerin kaçışı güvenlik kamerasınca kaydedildi.                                                                                 



Olay, 2 gün önce akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi\'nde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı iddiasıyla Şehit Sadık Erişen Sokak üzerindeki bir masaj salonuna operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin binaya gelmesi üzerine, salonda çalışan bir kadın ve müşteri binanın 2\'nci katından aşağı atlayarak kaçtı.



Şüphelilerin kaçışı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde, binadan atlayan kadının park halindeki bir aracın üzerine düştüğü görüldü. Şüphelilerin polis gittikten sonra tekrar binaya geldiği görüldü. Polis ekipleri, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.  

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir