Spor

(Görüntülü) Akhisarspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından

Barış GEZİCİ / AKHİSAR (DHA) - Spor Toto Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 1-1 berabere kalıp düşme hattından çıkamayan Akhisarspor'da teknik direktör Cinat Arslan, golcülerinin formda olmadığını söyledi

04 Kasım 2018 00:35

Barış GEZİCİ / AKHİSAR (DHA) - Spor Toto Süper Lig\'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor\'la 1-1 berabere kalıp düşme hattından çıkamayan Akhisarspor\'da teknik direktör Cinat Arslan, golcülerinin formda olmadığını söyledi. \"Kağıt üzerinde favori olan bizdik\" diyen Cihat Arslan, \"Maç başında da tempolu başlayıp pozisyona girmeye çalıştık bunda başarılı da olduk. Arka arkaya önce Seleznyov sonra Onur\'la 2-3 tane çok net pozisyona girdik. Beklemediğimiz anda gelen bir golle mağlup duruma düştük. Ondan sonra psikolojik olarak kolay değildi ama penaltı ve 1-1\'den sonra yine kazanma arzusundaydık. Birkaç oyuncunun performansının düşük olmasına rağmen kazanabilecek pozisyonlarımız vardı. Galibiyet golünü atabilirdik. Bugün golcülerimiz formda değildi. İstediğimiz olmadı. Son anlarda oyun disiplininden kopunca bizim için acı bir tablo olabilirdi\" diye konuştu.

Puan olarak mutlu olmadığını ama takımın kat ettiği mesafe, inancı, ürettiği pozisyonlardan mutluluk duyduğunu belirten Arslan, \"Yaptığımız hatalar var, sezon başından bu yana yapılması gerekenler var. Bence bir teknik direktörün yapabileceği en iyi iş sezon başı planlama. Mustafa\'nın da sakatlanmasıyla elimizde sadece 1 tane stoper var. Hem lig hem UEFA oynuyoruz ama elimizde yalnız 1 tane golcü var. Bazıları işin iç yüzünü bilmeden eleştiriyor ancak Sevilla maçı öncesi elimizde tek stoper kaldı. Maçta Mustafa sakatlanınca Sissoko\'yu stoper yaptık. Bunların hepsini ya altyapıdan ya kendi içimizden arkadaşlarımızla aşacağız. Sakatların dönmesi bizi rahatlatır. Daha ben bir hoca olarak Serginho\'yla tanışmadım. Daha görmedim bile. İnancımız var olmaya devam edecek. Takımda inanç var, mücadele var ama alternatif yok\" dedi. Arslan, Seleznyov\'un son anlarda taraftarla girdiği diyaloğu doğru bulmadığını, eleştiriye açık olmaları gerektiğini belirtti. 

MEHMET ÖZDİLEK: \"KAZANABİLİRDİK\"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Akhisarspor maçı sonrası kazanabilecekleri 90 dakikadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Özdilek, \"İki takımı da tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. Deplasmana kazanmak için geldik. Akhisar\'ın ligde içinde olduğu durum ve yoğun maç programından dolayı fiziksel anlamda eksiklikler yaşayacağına inanıyorduk. Dengeli bir oyunda estetik açısından güzel bir gol bulduk. Golden sonra 10 dakika oyunun kontrolü elimizden çıktı. Penaltıdan bir gol yedik. 4 haftadır kulüpteyim yediğimiz 2 gol de penaltıdan oldu. Devre arasında oyuncularıma rakibin 60\'ıncı dakikadan sonra oyundan düşeceğini söyledim. Son anlarda ikinci golü bulduk ama ben de izlediğimde açı nedeniyle ofsayt olup olmadığını çözemedim. Hakemin verdiği karara saygı duyacağız. Doğru bir yoldayız ama kazanma alışkanlığını geliştirmeliyiz. Rakip karşısında alınan 1 puandan memnunum ama kazanabilirdik. Şimdi iç sahada oynayacağımız 2 maçı kazanmak zorundayız\" dedi. 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir