Spor

Gölcükspor'un gözü İsmail Yüksek'in transferinde; işte alacakları pay

19 Ekim 2023 09:32

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İsmail Yüksek'in bir sonraki olası transferi Gölcükspor'u da yakından ilgilendiriyor. İsmail Yüksek'in bonservis bedeline göre Gölcükspor'un alacağı pay da değişkenlik gösteriyor. 

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek, yaptığı Transfer satışlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe'nin vitrine çıkardığı isimlerden biri olarak göze çarpıyor.

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın kilit oyuncularından biri haline gelen İsmail Yüksek'in adı transfer iddialarına karışmaya başladı.

Sabah'ın haberine göre Napoli ve Bayer Leverkusen bir süredir İsmail Yüksek'i takip ediyor. Bu arada 24 yaşındaki futbolcunun transferi, eski kulübü Gölcükspor'u da yakından ilgilendiriyor.

Gölcükspor'un payı var

Öyle ki Gölcükspor'un İsmail Yüksek'in bir sonraki satışından payı bulunuyor. Söz konusu pay, oyuncunun bonservis bedeline göre değişkenlik gösteriyor.

İşte Gölcükspor'un İsmail Yüksek'in sonraki satışından pay hakları:

- 2 milyon euro bonservisle transferden yüzde 10 pay.

- 2 milyon ile 7 milyon euro arasındaki bonservisle transferden yüzde 5 pay.

- 7 milyon euro ve üzerindeki bonservis bedelinden yüzde 2 pay.

Hedef en az 10 milyon euro

Haber detayında Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek'ten en az 10 milyon euro gelir beklediği vurgulanırken, söz konusu senaryoda Gölcükspor'un alacağı pay 200 bin euro olacak.