Spor

Gent-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Gent-Başakşehir maçı hakkında detaylar

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Gent'e konuk oluyor. Son 16 turu ilk maçında Başakşehir, galibiyet almak istiyor. Gent-Başakşehir maçı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Gent-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Gent-Başakşehir maçı hakkında detaylar

09 Mart 2023 10:38

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. Medipol Başakşehir, Gent'e konuk olacak. Son 16 turu müsabakası öncesinde maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Gent-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Gent-Başakşehir maçı hakkında detaylar:

Gent-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu KAA Gent-Başakşehir mücadelesi 9 Mart Perşembe günü saat 23.00'de başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranından naklen yayımlanacak.

Karşılaşmanın rövanşı 15 Mart Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Medipol Başakşehir'de ismi UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Caner Erkin maçta forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

Gent: Nardi, Piatkowski, Ngadjui, Torunarigha, Fortuna, Hong, De Sart, Samoise, Fofana, Hugo, Orban

Başakşehir: Volkan, Ömer, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Mahmut, Berkay, Deniz, Serdar, Okaka

Stat: Ghelamco Arena
Hakem: Kristo Tohver