Gündem

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm konusu nedir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm dün akşam izleyicisiyle buluştu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm yayınlanmasının ardından dizi, gündeme geldi. Diziyi kaçıranlar, ''Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm izle'' şeklinde internette aratmaya başladı. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm konusu nedir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm izle

11 Kasım 2022 10:34

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm, 10 Kasım Perşembe akşamı Show TV ekranlarındaydı. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı dizi, 17. bölüm ile gündeme geldi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm konusu, dizinin sevenleri tarafından merak edildi. Diziyi kaçıranlar, ''Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm izle'' gibi aratmalar yapmaya başladı. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm konusu nedir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm izle:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm konusu nedir?

''Kıvanç'ın kendisini tanıdığını öğrenen Sadi geri adım atmaz ve Derya'dan uzak durmasını yineler. 

Sadi, Kıvanç'ın söyledikleri hakkında doğruluğunu araştırması için Yaver'e görev verir. Fakat küçük bir yanlış anlaşılma Kıvanç'ın hayatını tehlikeye atar. Sadi, Yaver'i durdurabilecek midir?

Tamirhanedeyse Araz'ın dönüşü kutlanır. Aylin'in Araz'la konuşmak için tamirhaneye gelmesi Sevda'nın sert tepki vermesine neden olurken, Aylin'e ziyarete gelen Gizem ve Mert karşılaştıkları manzarayla şaşkına döner.

Aslı'nın yüzme dersinde ona eşlik eden Gizem hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Gizem'in merhameti Rıza'ya tek emanetini geri verirken torununu ziyaret etmek isteyen dedesi köşke gelir.

Aylin'in Cengiz'in okula yaptığı baskınla ilgili duruşmasında tüm arkadaşları yanındayken büyük bir travma yaşayan Oğuz kızının yanına gidemez. 

Esra ve Oğuz yaşadıklarının etkisindeyken kapıya gelen davetsiz misafir, bitti sanılan her şeyin yeniden başlayacağının göstergesi olur. Aylin meraklı gözlerle beklerken Oğuz her şeyi bir kenara bırakıp kızının yanında olacak mıdır?