Gündem

Gelecek Partili Ün, Hamas'ın kaçırdığı Shani Louk üzerinden acıları kıyasladı: Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin üzerinden dünyayı ağa kaldıranlar...

19 Ekim 2023 08:52

İsrail-Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin tüm dünyadan yüzlerce barış çağrıları yükselirken, Gelecek Partili Sema Silkin Ün'den tepki çeken bir paylaşım geldi. Ün, paylaşımında Hamas militanları tarafından kaçırılan Shani Louk üzerinden acıları kıyasladı. Ün, Louk’un iç çamaşırlarına kadar soyulmasına işaret ettiği paylaşımında, bir kamyonet kasasındaki kefene sarılmış cansız bedenler üzerinden sitem etti.

İsrail-Filistin çatışmalarında pek çok sivil yaşamını yitirirken binlerce insan rehin edildi, yaralandı ya da rehin alındı. Tüm dünyadan çatışmaların sonlanması yönünde çağrı yapılırken Gelecek Partili Sema Silkin Ün'den tepki çeken bir paylaşım geldi.

Hamas'ın kamyonetinde baygın halde görülen Shani Louk’un görüntülerine gönderme yapan Ün, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli’yi yalnız bırakanlara.

Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada.”