Spor

Galatasaray yönetiminden penaltı tepkisi: TFF'ye başvurumuzu yapacağız

"Maç sonu ne hikmetse şapkadan tavşan çıkarır gibi pozisyon çıkardılar. Bu görüntüler VAR'a gönderilmiş mi? TFF yetkilileri sorsun, 26 kameranın kaç tanesinden görüntü gitmiş VAR'a?

24 Aralık 2023 23:06

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından açıklama yapan Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, TFF'ye başvuru yapacaklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki mücadele 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Djiku ve Icardi arasında yaşanan pozisyon gündem oldu. GSTV'ye konuşan Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, TFF'ye başvuru yapacaklarını söyledi. Yazgan şunları kaydetti:

"26 kamera var, çok zor bir açı gibi pozisyonu göstermedi arkadaşlar. Penaltı ve kırmızı kart olduğunu biz gördük. Hakem neden göremedi bilemiyorum. Ankaragücü-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Karagümrük maçlarında da göremedi. Bir de VAR var, ne gelirse ona bakıyor. TFF gidip beIN Medya'ya sorsun. Maç sonu ne hikmetse şapkadan tavşan çıkarır gibi pozisyon çıkardılar. Bu görüntüler VAR'a gönderilmiş mi? TFF yetkilileri sorsun, 26 kameranın kaç tanesinden görüntü gitmiş VAR'a? Çok bariz pozisyon. Hakem görmedi, VAR ne gördü? Muhatabımız beIN Medya değil. TFF, beIN Medya'yı sorgulasın. Bu işte kasıt var, kötü niyet var. Başvurumuzu yapacağız. Türkiye'nin en büyük problemi yayıncı kuruluş. Art niyetli davranıyorlar. Bizi bir birbirimize düşürüyorlar. Okan Buruk'un sözlerine İsmail Kartal cevap vermek zorunda hissediyor kendini doğal olarak. Dilerim ki TFF bu işi sorgular, gerekli cezaları verir. Bu durumda kendi hakemleri tartışılıyor. İnsan utanır, bir dünya derbisi diyoruz. Bu işin takipçisi olacağız. Bu insanlar bizi birbirimize düşürüyorlar."