Spor

Galatasaray, Sevilla'nın yıldızına talip

1.77 boyunda olan Suso 5 defa da İspanya Milli Takım formasını giydi

24 Ağustos 2022 10:47

Spor Toto Süper Lig'deki Ümraniye maçının ardından transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk 3 transfer hedeflerinin daha olduğunu söyledi.

Okan Buruk'un yöneticilerle bir araya geldiği öğrenildi. Başarılı teknik direktör, alınacak kanat oyuncusunun 10 numara özelliklerini de taşımasını istedi.

Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, İspanya La Liga'da Sevilla formasını giyen İspanyol futbolcu Suso için teklif yaptı.

İspanyol kanat oyuncusunun menajeri ile temasta bulunulduğu ifade ediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro olan 28 yaşındaki oyuncu için Sevilla'ya satın alma opsiyonu da içeren kiralama teklifi sunulduğu öğrenildi.

Suso'nun 2018 yılının Aralık ayında piyasa değeri 50 milyon Euro idi. Sol ayağını kullanan tecrübeli oyuncu, sağ kanat haricinde 10 numara pozisyonunda da oynayabiliyor.

1.77 boyunda olan Suso 5 defa da İspanya Milli Takım formasını giydi. Yıldız futbolcu, daha önce de Liverpool, Almeria, Genoa ve Milan gibi ekiplerin formasını giydi.