Spor

Galatasaray'ın yeni transferi Midtsjö: Hocam nerede isterse orada oynamaya hazırım

09 Ağustos 2022 11:11

Fredrik Midstjö, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve önceliklerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Galatasaray'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Midtsjö, "Teklif geldiğinde heyecanladım. Galatasaray çok büyük bir takım. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum." dedi.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Fredrik Midstjö, sarı-kırmızılı takımın bugün sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Midtsjö, "Teklif geldiğinde heyecanladım. Galatasaray çok büyük bir takım. İyi bir başlangıç yaptık ve ileride daha iyi olmasını ümit ediyorum. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum." dedi.

Orta sahada her iki pozisyonda da oynayabildiğini belirten 28 yaşındaki oyuncu, "6 ve 8 numaralarda oynayabilirim. Hocam için hangisi uygun olursa orada oynamaya hazırım. Taraftarlar benim için çok önemli. Önceliğimiz şampiyon olmak." açıklamasında bulundu.

Kadroda kaliteli oyuncuların olmasının takım içi rekabet için iyi olduğunu belirten Norveçli oyuncu, "Ben bir takım oyuncusuyum Daha iyi işler yapacağız. Saha dışında farklı, sessiz ve sakin bir insanım. Sahaya çıktığımda daha hırslı ve tutkuyla oynuyorum. Şans bulduğum sürece oynayacağımı biliyorum. Takımda kaliteli oyuncular olması takım için de iyi bir şey." ifadelerini kullandı.