Spor

Galatasaray'ın gündeminde olan Christian Pulisic'in talipleri artıyor

Christian Pulisic bu sezon Chelsea formasıyla 21 maçın sadece 8'inde ilk 11'de yer aldı, bu karşılaşmalardan 1 gol ve 2 asist ile oynadı

01 Mart 2023 10:42

Chelsea'de beklenen performansı gösteremeyen Christian Pulisic için Galatasaray, sezon sonu harekete geçmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu transfer için Avrupa'nın dev kulüpleri ile yarışmak zorunda kalacak.

Chelsea, Borussia Dortmund'a 64 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Christian Pulisic ile sezon sonu yolları ayırmaya hazırlanıyor.

ABD'li yıldız oyuncu, Graham Potter yönetiminde kendini gösterme fırsatı yaratamadı. 5 Ocak'ta dizinden sakatlık yaşayan Pulisic, yaklaşık 55 gündür sahalardan uzak ve bu süreçte 10 maç kaçırdı.

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre, Galatasaray, Premier Lig temsilcisinin kadrosunda düşünmediği 24 yaşındaki oyuncu için sezon sonu harekete geçmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Pulisic transferi için Avrupa'nın dev kulüpleri ile yarışmak zorunda kalacak. Sezon sonu ayrılması beklenen Christian Pulisic için Real Madrid, Manchester United, Arsenal ve Milan gibi takımlarında devreye girebileceği yazıldı.