Spor

Galatasaray'ın göndermek istediği Mitroglou'ya sürpriz talip

02 Ağustos 2019 16:49

Galatasaray'ın 1 yıllık daha kiralık olarak sözleşmesi olan ve takımdan göndermeye çalıştığı Kostas Mitroglou için sürpriz bir iddia geldi. İtalyan basınında çıkan habere göre Nantes, Yunan golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

İtalyan basınından Galatasaray'la bir yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunan Yunan golcü Kostas Mitroglou için sürpriz bir iddia geldi.

Tutto Mercato'da yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ın 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiğini duyurdu.

Nantes yönetiminin deneyimli santrforun bonservisini elinde bulunduran Olimpik Marsilya'ya yaptığı kiralama teklifinden olumlu yanıt aldığı öne sürüldü. Bununla birlikte söz konusu operasyonun gerçekleşebilmesi için oyuncunun Sarı Kırmızılılar'la olan kontratının feshedilmesi gerekiyor.
Mitroglou'nun menajeri çıkan haberlere kızmıştı

Mitroglou'nun menajeri Panos Galariotis ise iki ay evvel verdiği bir demeçte yıldız isim hakkındaki transfer iddialarını net bir dille yalanlarken "Yazılanlar, aptallıktan ibaret. Kostas'ın Galatasaray'la 1 yıl daha kontratı var ve kendisi takımında mutlu." ifadelerini kullanmıştı.