Spor

Galatasaray'ın forvette yeni hedefi Zapata; işte bonservis ve sözleşme detayı

15 Haziran 2023 13:53

Galatasaray'da forvet transferi için Atalanta'dan Duvan Zapata'nın ismi gündeme geldi. İtalyan ekibi 32 yaşındaki golcü için 5 milyon Euro talep ediyor.

Yeni sezonun kadro çalışmalarına devam eden Galatasaray, golcü transferini sezon açılışına yetiştirmek istiyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde sarı-kırmızılıların İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen Duvan Zapata'yla ilgilendiği belirtildi.

Atalanta'nın Zapata için 5 milyon Euro talep ettiği aktarılırken golcü oyuncunun Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme istediği ifade edildi.

Kadrosuna iki forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın listesinin ilk sırasında Mauro Icardi'nin yer aldığı kaydedilirken Arjantinli yıldız için sponsor arayışlarının sürdüğü belirtildi. Öte yandan Lyon'dan Dembele için de çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Duvan Zapata'nın kariyeri: Hangi takımlarda forma giydi?

Futbolculuk kariyerine Kolombiya takımlarından CD America'nın altyapısında başlayan Duvan Zapata, sonrasında sırasıyla Estudiantes, Napoli, Udinese, Sampdoria ve Atalanta formalarını giydi.

Duvan Zapata kariyerinde Napoli'yle İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Golcü oyuncu CD America de Cali'yle ise Kolombiya Ligi şampiyonluğu kazandı.