Spor

Galatasaray, Falcao'dan sonra Florin Andone'yi de KAP'a bildirdi

01 Eylül 2019 23:00

Galatasaray'dan Florin Andone sürprizi. Galatasaray, Rumen golcü Florin Andone ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Brighton'ın Rumen golcüsü Florin Andone'nin geçici transferi için görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Galatasaray'ın yaptığı açıklamaya göre; "Profesyonel Futbolcu Florin Andone’nin Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Florin Andone kiralık geliyor

Bir yandan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu renklerine bağlayan Galatasaray diğer yandan Mbaye Diagne'nin geleceği ve forvet transferi konusunda girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray'ın Rumen golcü Florin Andone'yi 1 yıllığına kiralayacağı belirtildi.

Radamel Falcao'yu İstanbul'a getiren Galatasaray'da transferde sıcak saatler yaşanıyor. A Spor ekranlarında verilen bilgiye göre, Mbaye Diagne'nin Anderlecht'e kiralanması gündemde olan Galatasaray'ın Rumen golcü Florin Andone'yi 1 yıllığına kiraladığı ve oyuncunun bu gece İstanbul'a geleceği ifade edildi.

Florin Andone kimdir?

İspanya'nın Cordoba ve Deportivo La Coruna takımlarında yakaladığı çıkış ile İngiltere Ligi'nin yolunu tutan Andone, Brighton takımında forma yiyior. Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'de 14 karşılaşmada 514 dakika süre alan Florin Andone, 2 gollük performans üretti. Bu sezon ise Brighton forması ile Premier Lig'de 3 karşılaşmada süre alan Andone, 1 gol kaydetti.

Öte yandan Diagne'nin Anderlecht'e transferi için görüşmelerde son aşamaya gelindi.