Spor

Galatasaray'da görüşmeler resmen başladı: Cédric Bakambu İstanbul'a geldi

22 Temmuz 2023 23:21

Güncelleme: 23 Temmuz 2023 03:00

Galatasaray, futbolcu Cédric Bakambu’nun transferi konusunda resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. Bakambu, 1,5 milyon euro olan senelik ücretinde 200 bin euro indirime giderek, bonservisinin alınmasına yardımcı olmuştu. Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı futbolcu Bakambu, İstanbul'a geldi.

Galatasaray, Demokratik Kongolu golcü futbolcu Cedric Bakambu’nun transferi için oyuncu ve Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr ile görüşmelerin başlandığını duyurdu. Bakambu, Al-Nasr'ın talep ettiği 900 bin euroluk bonservis bedelinin 400 bin euroluk kısmını ücretinde indirim yaparak üstlenmişti.

Sarı kırmızılı kulüp, haberi Twitter hesabından duyurdu. Açıklamada, “Profesyonel futbolcu Cedric Bakambu’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Bakambu'dan büyük fedakarlık 

Galatasaray'a imza atmak için saatleri sayan Cedric Bakambu, büyük bir fedakarlık göstermişti. Takımı Al-Nasr, oyuncuyu bedavaya bırakmak istemezken, Bakambu bonservisinin neredeyse yarısını maaş indirimiyle üstlenmişti.

Galatasaray'ın iki yıllık anlaşma sağladığı Bakambu, 1,5 milyon euro olan senelik ücretinde 200 bin euro indirime gitti ve toplamda 400 bin euro fedakârlık yaparak bonservisinin alınmasına yardımcı oldu.

TIKLAYIN | Cedric Bakambu'dan Galatasaray için büyük fedakârlık