Spor

Galatasaray'dan futbolcular için motivasyon hamlesi

17 Şubat 2024 21:03

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın MKE Ankaragücü ile karşılaşacak sarı-kırmızılı takıma özel motivasyon çalışması yaptı.

Kulüpten alınan bilgiye göre yarın Eryaman Stadı'nda başkent temsilcisine konuk olacak Galatasaray'da takım, Ankara'da kamp yaptığı otelde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemek öncesinde Erden Timur'un iç iletişime yönelik hazırlattığı mesajlar, teknik direktör Okan Buruk, teknik ekip ve futbolcuların masasına yerleştirildi. Herkes için ayrı ayrı hazırlanan mesajda, bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki şampiyonluk hedefine vurgu yapıldı.

Erden Timur, bu sezon Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda 5-1 kazanılan Trabzonspor müsabakası öncesinde de hazırlattığı video ile birliktelik ve kenetlenme mesajı vermişti.

Kerem Aktürkoğlu'nun paylaşımı gündem oldu

Kerem Aktürkoğlu, kendisi için yazılan mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Yazılan mesajda, "Bir marşımızda "adanmış hayatların umudu" deniyor Galatasarayımız için. Söylerken dilimizden kolayca aksa da belki de derin bir anlamı olduğunu unutuyoruz bazen. Hayatın akışında birçok şey yaşıyoruz ve onlar kimi zaman rutin görmeye başlıyoruz ama ne yaparsak yapalım ne dersek diyelim; Milyonların umudu olduğumuzu, hatta milyonların tek umudu olduğumuzu hep hatırlayalım. Bu umudun simgelerinden biri de sensin. Film olacak bir hayat hikayesine hergün yeni bir sayfa ekliyorsun. Umudu olmayanlara umut oldun, olmaz denilenleri yaptın, tükendik dediklerinde nefes aldın, nefes verdin. Yarın birgün torunlarımız Galatasaray'ı konuştuğunda, seni de konuşacaklar, efsanemiz olarak anacaklar. "Sihirbaz Kerem vardı" diyecekler. Bize kazandırdığın şampiyonlukları anlatacaklar. Bize kazandırdığın Avrupa Ligi şampiyonluğunu anlatacaklar. "Olmaz!" diyenleri mi duyar oldun? Olmaz diyenleri daha önce de yanılttın, yine yanıltırsın. Çünkü sen adanmış hayatların umudusun" ifadeleri yer aldı.