Spor

Galatasaray'daki dev zirve sonrası transfer kararı

23 Temmuz 2024 19:00

Doue transferinden vazgeçilmesi ve Wendel için ise hala sonuca varılamaması sonrası Galatasaray kurmayları toplandı. Sportif AŞ Yöneticileri İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş ile Teknik Direktör Okan Buruk ve Futbol Direktörü Cenk Ergün arasında zirve gerçekleştirildi. İddialara göre bu zirvede 2 ve 8 numara için nokta atışı transferler yapması ve bu sürecin gizlilik içinde yürütülmesi kararı çıktı.

Galatasaray'ın transferde rakiplerine göre ağır kalması taraftarının tepkisini çekti.

Milliyet'te yer alan habere göre sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ Yöneticileri İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş ile Teknik Direktör Okan Buruk ve Futbol Direktörü Cenk Ergün biraraya gelerek transfer konusunu masaya yatırdı.

Yapılan toplantıdan 2 ve 8 numara pozisyonları için nokta atışı transfer kararı çıktı.

Öte yandan dev zirvede görüşülen isimlerin sızmasının önüne geçilmek için süreçlerin gizli bir şekilde yürütülmesi kararlaştırıldı.

Transfer bütçesiyle ilgili Başkan Dursun Özbek'in verdiği yetki çerçevesinde hareket alanı bulunduğu ve bu alanın geniş olduğu ifade edildi.

Galatasaray'da yapılan zirvede scout ekibinden de görüş alındığı ve önümüzdeki günlerde transfer trafiğinin hızlanacağı belirtildi.