Spor

Galatasaray'da transfer hareketliliği: Forvete sürpriz aday

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor

17 Temmuz 2019 17:09

Sarı kırmızılılar Seri'yi kiralık olarak kadrosuna katarken, kaleci Okan Kocuk'la da 4 yıllık anlaşma sağlandı. Galatasaray, Belçika basınına göre Genk forması giyen Mbwana Samatta'yı da gündemine aldı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Fernando'yu Sevilla'ya gönderen sarı kırmızılılar, Brezilyayı futbolcunun boşluğunu Jean Michael Seri ile doldurdu. Süper Lig'in son şampiyonu, Fildişi Sahilli futbolcuyu Fulham'dan bir yıllığına kiraladı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon İngiltere Ligi'nde 34 maçta 1 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray ayrıca kaleci arayışlarında da mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar Bursaspor'un 23 yaşındaki file bekçisi Okan Kocuk ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Yeşil beyazlı kulüp bu transfer karşılığında 450 bin euro gelir elde edecek.

Belçika basınına göre sarı kırmızılılar gündemine, Genk forması giyen Mbwana Samatta'yı aldı. Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcu için kulübüne teklif götürecek. Bu transfer için Genk'in, 10 milyon euro istediği ifade ediliyor. Samatta ile Galatasaray'ın dışında İngiltere'den birçok takımın da ilgilendiği öğrenildi.