Spor

Galatasaray, Belotti için kesenin ağzını açtı

İtalyan golcü, 44 kez Milli Takımı forması giydi

12 Ağustos 2022 08:45

Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde bulunan İtalyan golcü Andrea Belotti için yeniden devrede. Bu transferde Roma ve Wolves ile yarışan Galatasaray, teklifini 4 milyon euroya yükseltti

Torino'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve şu ana kadar hiçbir teklifi kabul etmeyen 28 yaşındaki santrforla, Galatasaray'ın yanı sıra Roma ve Wolves ilgileniyor.

Fanatik'in haberine göre; sarı-kırmızılıların, kısa süre önce 3.5 milyon euroluk maaş teklifini geri çeviren Belotti'ye, bu kez 4 milyon euro önerdiği ortaya çıktı. Aslan, bu transfer için tüm şartları zorlayacak. Ancak tecrübeli santrforun, İtalya'da kalma fikrine daha sıcak baktığı belirtiliyor.

Buna karşın, savunma bölgesine yapılacak takviyeler doğrultusunda İtalya seferine çıkmaya hazırlanan Erden Timur'un, Belotti'yi ikna etmek amacıyla bizzat oyuncuyla bir araya geleceği kaydedildi. 

44 kez İtalya Milli Takımı forması giyen 28 yaşındaki Belotti, ilk 11'deki yerini geri alabilmek için düzenli oynayacağı ve hedefleri olan bir takıma imza atmak istiyor.