Spor

Galatasaray-Adana Demirspor maçının tarihi belli oldu

28 Şubat 2023 12:08

Deprem nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Galatasaray bu haftayı bay geçecek. Sarı-kırmızılı takım kendisi gibi haftayı bay geçecek Adana Demirspor ile hazırlık maçı yapma kararı aldı.

Süper Lig'in lideri Galatasaray deprem nedeniyle Antalya'da kamp yapma kararı almıştı. Sarı-kırmızılı takım kampın son günü Alanyaspor ile hazırlık maçı yaptı. Galatasaray bu haftayı bay geçecek Adana Demirspor'la yardım maçı yapacak. Maçın gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak.

TFF Başkanı açıklamıştı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi konuyla alakalı olarak "Depremzedeler yararına Galatasaray - Adana Demirspor özel maçı olacak. 12 tane Süper Lig takımları arasında özel maç planlıyoruz. Yurt dışından takımlar da getirebiliriz. Dünya karması maçları olabilir." ifadelerini kullandı.

4 Mart Cumartesi günü

Galatasaray - Adana Demirspor arasındaki mücadele 4 mart cumartesi gün saat 16.00'da NEF Stadı'nda oynanacak şekilde planlanıyor. Karşılaşmada satılması planlanan 52 bin biletin geliri deprem bölgesine bağışlanacak. (Fanatik)