Spor

Galatasaray'a bir Danimarkalı daha geliyor

Dev arasında Patrick van Aanholt'la yolların ayrılması bekleniyor

21 Ekim 2022 10:18

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Danimarka'dan bir yıldızın daha transferini bitirmek için girişimlere başladı.

Şimdiden ara transfer döneminin çalışmalarına start veren Galatasaray'da gözler sol bek bölgesine çevrildi. Sarı-kırmızılılarda performansı bir türlü beklenen düzeye çıkamayan Patrick van Aanholt'la yolların ayrılmasına karar verildi.

Takvim'de yer alan habere göre Dünya Kupası için lige verilen arada Hollandalı futbolcunun menajeri İstanbul'a çağrılacak ve ayrılık görüşmelerine başlanacak.

Victor Kristiansen geliyor

Son olarak 7-0 biten GMG Kastamonuspor maçında takımın en kötüsü olan ve taraftarların tepkisini toplayan Van Aanholt konusunda teknik direktör Okan Buruk da tüm umudunu kaybetti.

Buruk'un sol bek transferi için raporunu verdiği ve yönetimin çalışmalara başladığı öğrenildi. Galatasaray'ın listesinin ilk sırasında Kopenhag formasını giyen Victor Kristiansen yer alıyor.

19 yaşındaki Danimarkalı futbolcu, ülkesinin U21 milli takımında sarı-kırmızılı stoper Mathias Ross ile beraber forma giyiyor.